Translate-Μετάφραση

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ

 ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...


Posted by George Nikoloudis 10 Μαρτίου 2010 
  
Οι πηγές μας είναι ο κ. Χρήστος Μαριδάκης και οι εκπομπές του Κώστα Χαρδαβέλα.
Καταρχήν ο ΟΛΠ Α.Ε. εχει δικαιωμα να ενοικιάζει και να μετετεγκαταστήσει ή να ενοικιάσει τον χώρο σε άλλους. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει δείξει και η COSCO. Ελπίζω οι Κινέζοι, που πιστεύω ότι έχουν αισθηση του πολιτισμου και της ιστορίας μας, θα απορρήψουν κάποιο τέτοιο σχέδιο.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ


30 χρονια κανουν εργασίες (Ναυπηγεία Αχχιλεα Καραμαλνη).


ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ


Ο νομάρχης Πειραιά γιατί δεν είναι πιο ενεργός; Μήπως υπάρχει κάποιος συμβιβασμός;Κάτι πρέπει να μας πει και ο Νομαρχης.


Έχει φάει κάποιες μυνήσεις ...

Κάτι άλλο που μάθαμε είναι ότι στους Ολυμπιακούς αγώνες (επι Σημίτη) δεν δείχναμε το μνημείο της παγκόσμιας Ιστοριάς για να μήν στεναχωρηθούν οι Πέρσες

Υπάρχουν αναφορές απο το υπουργείο πολιτισμου οτι αρχικά υπήρχαν 60-70 τάφη, τώρα υπάρχουν 4-6. Κάποια στιγμή κάτι μεσολαβησε και άλλαξε άποψη το υπουργείο πολιτισμου? Συμφωνεί και η αρχαιολογική υπηρεσία?

  • Ενα μνημείο το οποιο δεν μπορει να επισκεφτει κανεις κοστισε καποια δεκαδες χιλιαδες ευρω. Αλλο τούτο πάλι...

  • Εγω σκέφτομαι απλά και νομίζω οτι ολοι κάπως έτσι σκεφτόμαστε.

Έχουμε μια πολλή πλούσια Ιστορία και ο Ελληνικός πολιτισμός έχει συνησφέρει σε άπειρα επιτεύματα στην σύνγχρονη ιστορια. Εγώ θα πρότεινα εκεί που προσπαθούμε να κτίσουμε μια βιομηχανία η οποία στο τέλος έχει τεράστιο κόστος επένδυσης και είναι δυσμενής για το περιβάλλον ας κτίσουμε ένα μουσείο.


Ολοι οι άνθρωποι που ζούν στην ευρύτερη περιοχή της ναυπηγοεπισκευαστικη είναι συγουρο οτι θα εκτιμούσαν μια διαφορετική εργασία σε ανθρώπινες συνθηκες και ασφαλώς μία αναβάθμηση της ποιότητας της ζωής τους.


ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (ΑΚΟΜΗ) ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.


ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.


ΙΣΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ (ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΠΛΑΤΑΙΕΣ,ΜΑΡΑΘΩΝΑ,ΣΑΛΑΜΙΝΑ) ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΖΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Και επεται συνέχεια...
 
http://apps.facebook.com/causes/posts/403775?m=