Translate-Μετάφραση

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

  


ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  Μεγάλο Ιστορικό-Επιστημονικό Γερμανικό Περιοδικό P.M. Prespektive http://www.pm-magazin.de/ http://www.pm-magazin.de/a/athens-langer-weg-zur-demokratie το οποίο διανέμετε εκτός της Γερμανίας σε Αυστρία και Ελβετία στο τεύχος που κυκλοφορεί αναφέρετε για την σπουδαιότητα της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας στην Παγκόσμια Ιστορία .Στο DVD του περιοδικού υπάρχει επίσης σε τρισδιάστατη απεικόνιση η Ναυμαχία και πως επηρέασε αργότερα τις Ελληνικές αξίες, τη Δημοκρατία και ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο.



DVD ΜΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
   Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι για πρώτη φορά αναφέρονται για την Επική Νίκη της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας όπως και για την προσφορά της σε ολόκληρη την Ανθρωπότητα αφού η Νίκη των Ελλήνων αποδείχτηκε ότι ήταν η Νίκη για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Σε μια δύσκολη εποχή για την Ελλάδα και τους Έλληνες έρχεται το Γερμανικό περιοδικό να μας υπενθυμίσει ότι μόνο με την αξιοποίηση και προβολή της Ιστορία και του Πολιτισμού μας θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε..


Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

" Η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστή για τον Πολιτισμό, αυτό είναι η κληρονομία της, αυτό είναι η περιουσία της εάν το χάσει αυτό ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ” Μελίνα Μερκούρη

ΑΙΑΝΤΙΣ / Β.ΕΥΡΩΠΗΣ



Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες του συλλόγου "ΑΙΑΝΤΙΣ" στη Γερμανία.