Translate-Μετάφραση

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΧΟΛIΓΟΥΝΤ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!



 
Το νέο τρέιλερ της μοναδικής ταινίας για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνος
 
 
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ "300 Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ - Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ"
 ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2014

Ο Δήμαρχος της Ιστορικής Σαλαμίνος κ. Γιάννης Τσαβαρή πριν την έναρξη  του δημοτικού συμβουλίου  την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου αναφέρθηκε σε μια επιστολή που ήρθε στα χέρια του από την  μεγαλύτερη  Αμερικανική κινηματογραφική εταιρεία του Χόλυγουντ Warner Bros γνωστή για την ταινία "300"  οπου ζητούν την άδεια για να αποκτήσουν  αποκλείστηκα πλάνα του αρχαίου λιμένα του Τύμβου και της Θαλάσσιας περιοχής της Ναυμαχίας για την Παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας. Είναι η πρώτη φορά που  μια μεγάλη εταιρεία του Χόλυγουντ ενδιαφέρετε για την Σαλαμίνα και την Ναυμαχία αλλά επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο ο σύλλογος ΑΙΑΝΤΙΣ από το 2009 με επιστολή του κ. Κυριάκου Μαριδάκη στον Πρόεδρο και τα διευθύνοντα στελέχη της Warner Bros είχε αναφερθεί στην ιδέα μιας δεύτερης ταινίας μετά τους "300" με θέμα την Ναυμαχία της Σαλαμίνος.

Μεγάλη επισής ήταν η στήριξη  για την επίτευξη της ταινίας από τον Δήμαρχο Σαλαμίνος όπως και  του Πρέσβη των ΗΠΑ  κ. Daniel Smith μετα την συνάντηση που είχαν στην Αμερικανική πρεσβεία  μαζί με τους κ. Χρήστο Μαριδάκη και κ. Κυριάκο Μαριδάκη για το θέμα αυτό όπως και για πολλά άλλα θέματα που αφορούν την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του ιστορικού νησιού του Αίαντα .

Τέλος ο  κ. Τσαβαρής ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρέσβη των Η.Π.Α. κ. Daniel Smith, την κυβέρνηση των Η.Π.Α. τον  Προέδρο του ΑΙΑΝΤΙΣ  και ειδικό συνεργάτη του Δήμου κ. Χρήστο Μαριδάκη και το κ. Κυριάκο Μαριδάκη αντιπρόεδρο του συλλόγου και υπεύθυνο παγκόσμια προβολής της Ναυμαχίας για τη σημαντική προσφορά τους στην ανάδειξη και προβολή της Σαλαμίνας.