Translate-Μετάφραση

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

«Έφυγε» η Άννα Μαριδάκη


«Έφυγε» σήμερα η τ. Αξιωματικός Π.Ν. Αννα Μαριδάκη μετά την μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο στο Ναυτικό νοσοκομείο ως μια πραγματική αγωνίστρια, εθελόντρια και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Αιαντίς με πολύχρονη δράση στους τομείς του πολιτισμού και του Περιβάλλοντος.

 
Πάντα θα την θυμόμαστε ως έναν ξεχωριστό άνθρωπο που ήξερε να τιμά και να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες μια άξια μητέρα που υπηρέτησε με υποδειγματικό ήθος και συνέπεια την Ιστορική Σαλαμίνα και το κοινό καλό.

 
Η Άννα μας έφυγε σήμερα από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι που όλοι, μοιραία, θα ακολουθήσουμε κάποτε....

 
Μόνο που η Άννα έφυγε πολύ νωρίς.
 



Πάνω στην πιο αποδοτική της ώρα και ενώ μπορούσε ακόμη να προσφέρει πολλά με την εμπειρία, την αγωνιστικότητα, την φιλοτιμία, τη συνεχή διάθεση προσφοράς στον πολιτισμό στο περιβάλλον της Σαλαμίνας και στις εκδηλώσεις για τη Ναυμαχία που είχε αφοσιωθεί ολοκληρωτικά.
Άννα θα σου υποσχεθούμε ότι η μνήμη σου θα μείνει πάντοτε ζωντανή σε όλους, εμάς.
Εκφράζοντας τα πιο ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην Οικογένεια Μαριδάκη , σε αποχαιρετούμε και σου ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.
 
 
 
Σήμερα όταν μου ήρθε αυτή η είδηση συγκλονίστηκα. Νιώθω υπερήφανος που στην δημοσιογραφική μου καριέρα γνώρισα την οικογένεια Μαριδάκη. Οικογένεια αγωνιστών που δίνουν την δική τους μάχη.... για τα ιδανικά και τις αξίες του τόπου μας. Εκεί στην Σαλαμίνα που κατοικούν δίνουν την μάχη τους όλα αυτά τα χρόνια για να σωθεί ο τύμβος των Σαλαμινομάχων και να γίνει ένας χώρος μνήμης και όχι σκουπιδότοπος και Βορά στα συμφέροντα των εφοπλιστών.


Συνεχίστε τον αγώνα σας, και για την Αννα, και θα είμαι πάντα κοντά σας σε ότι χρειαστείτε

Παναγιώτης Γιδάς - Δημοσιογράφος
http://egionews.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8927.html

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου  4.00μ.μ.
στα Σελήνια της Σαλαμίνας την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου


Δ.Σ. ΑΙΑΝΤΙΣ