Translate-Μετάφραση

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2011 - Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΤΙΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

Απονομή επαίνων στους εθελοντές και στους χορηγούς των «Σαλαμινίων 2011»
 
Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Δημήτρης Μπόγρης» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για να τιμηθούν όλοι όσοι βοήθησαν ώστε να διεξαχθούν με επιτυχία οι εκδηλώσεις τιμής για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, «Σαλαμίνια 2011»
Αρχικά έγινε προβολή ταινίας με αποσπάσματα από όλες τις ημέρες της Εβδομάδας Πολιτισμού.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής στην ομιλία του, αναφέρθηκε στο σκεπτικό και στις επιτυχίες της πολιτικής της νέας Δημοτικής Αρχής, αναφορικά με την προσπάθεια ανάπτυξης της Σαλαμίνας και εξόδου της από την αφάνεια.
Εξήγησε επίσης τη φιλοσοφία των «Σαλαμινίων» και ευχαρίστησε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια για την επιτυχία της όλης διοργάνωσης, με πρώτη την ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού.
Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τους εθελοντές οι οποίοι, όπως ανάφερε, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους θυσιάζοντας τον ελεύθερο χρόνο τους χωρίς την παραμικρή οικονομική απολαβή. Παράλληλα έκανε κάλεσμα σε όλους να συμπαρασταθούν με τον ίδιο ενθουσιασμό και στα «Σαλαμίνια 2012».

Ο κ. Χρήστος Μαριδάκης μαζι με τους εθελοντές. 
κ.Χρήστος Μαριδάκης
 Ειδικός Συνεργάτης Πολιτισμού  Δήμου Σαλαμίνος
Διοργανωτής "ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ"
Ακολούθως πήρε το λόγο ο διοργανωτής των εκδηλώσεων κ. Χρήστος Μαριδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ. Δήμαρχο.
Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή επαίνων στους χορηγούς των «Σαλαμινίων», στους εθελοντές στους φορείς και τους πολίτες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ