Translate-Μετάφραση

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ" ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ








ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΕΝΑ,  ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ,ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ  ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΕΝΑ, ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ "ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ" ΣΤΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ τ. ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ. ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ  ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡONIKO ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΩΝ "ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ" ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.


Ο ΑΙΑΝΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ . ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ  ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ.  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!

Ο ΑΙΑΝΤΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.


Περίεργη Διάρρηξη και κλοπή στην Δημοτική κοινότητα των Αμπελακίων Σαλαμίνας

Περίεργη Διάρρηξη και κλοπή στην Δημοτική κοινότητα των Αμπελακίων Σαλαμίνας

Στόχος τα γραφεία των "Σαλαμινίων" και της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου του τ. Δήμου των Αμπελακίων.

Σύμφωνα με τις Αρχές, άγνωστοι εισέβαλαν στο κτήριο και αξιοποιώντας την έλλειψη περιφρούρησης του χώρου, έκλεψαν ηλεκτρονικό υπολογιστή και τις μεγαφωνικές εγκαταστάσεις.

Εχει παραγγελθεί ήδη η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες.

Η υπόθεση κρίνετε σοβαρή από τις αστυνομικές αρχές και η ασφάλεια διενεργεί ερευνα για τη σύλληψη των δραστών εντός και εκτός Σαλαμίνας.
http://www.zougla.gr/blog/article/957591#.Us0v-K-bX1Y.facebook




ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ...
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=413910&cid=122